Hösten 2019

September 15, 2019

 

 

Välkommen till 2019 och enligt vad som sägs så är det bara 100 dagar kvar till julafton min näst bästa högtid för året endast slagen med sommarsemester. Bilden ovanför visar väl med all önskvärd tydlighet att så är fallet.

 

Ytterligare ett år med Millners har rullat förbi med diverse affischer och reklam för event och tjänster. Hm skulle detta inte vara en sida om webbdesign? Fler och fler söker sin lycka i sociala medier, snabbt enkelt och med låga inlärningströsklar, glöm inte gratis.

 

Gratis? Är någonting någonsin gratis? Det kostar tid och engagemang att synas på sociala medier, det är inte så att 1000 följare bara väntar på dina inlägg, precis som med allt annat krävs det strategi, kontinuitet och mängder med arbete.

 

Jag nämnde Millners i början, Millners är en nöjeskrog i Tibro som satsar mycket på Facebook och en del på egna hemsidan www.millners.nu, Tibro har ca 8000 invånare och Millners har drygt 3000 likes på sin Facebooksida och lika många följare. Hemsidan rymmer artiklar om kommande artister skrivna av musikjournalisten Lennart Wrigholm, varje artikel drar in drygt 1000 besök till hemsidan.

 

Hemsidan kan alltså ge vad de snabba inläggen på Facebook inte kan, en fördjupad upplevelse. Handen på hjärtat hur snabbt scrollar du inte förbi nyhetsflödet på dina sociala plattformar.

 

Det ena utesluter inte det andra men som alla succeér krävs det strategi och arbete, tro inget annat.

 

 

Millners affisch fick en ny ram 2019 som mer passar syftet reklam för kommande event, samarbetspartnern Studiefrämjandet och de viktiga gratisbussarna. Arbetet fortsätter med mer affischer under 2019 för både Millners och andra kunder.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Hösten 2019

September 15, 2019

1/1
Please reload

Senaste inlägg

September 15, 2019

December 24, 2017

November 22, 2017

November 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square

© 2017 by JOHN DANNENBERG

FAVORITLÄNKAR

JUST NU

ARBETAR JUST NU MED

KONTAKTA MIG

Här skriver jag om design och mina hundprommenader, eller annat som intesserar mig just för tillfället.

MOB: 0739 82 08 92
Skype: jdannenberg
Mail: john@webdesign4u.se

Arbetet med sociala medier som framförallt Facebook tar den mesta tiden nu. Hemsidor används mindre och mindre, tyvärr.