Våren är äntligen här

April 22, 2018

 

Frågan är om man hinner med innan det är sommar. Våren har ägnats dels åt hemsidesnickrande, dels åt mängder med tryckmaterial och ombyggnationer.

 

En ny sida under "Portfolio" är fylld med affischer för Millners, ett nöjespalats i den gamla möbelstaden Tibro.

 

Jag har tidigare uttryckt min beundran för systemet denna sida är byggd i, WIX. Ihop med min telefon kan jag faktiskt göra väldigt mycket utan att det känns som cirkuskonster. Bloggbilderna är tagna med Samsung S7 och S8 och med WIX-appen är det snabbt och enkelt att ladda upp bilder direkt från telefonen.

 

Det här blogginlägget är gjort helt mobilt och än så länge verkar det fungera alldeles utmärkt. Så för dig som är i farten hela tiden och sällan hamnar framför en laptop är kanske WIX ett system att titta närmare på.

 

Hörs vi inte innan så önskar jag dig en fantastisk sommar.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Hösten 2019

September 15, 2019

1/1
Please reload

Senaste inlägg

September 15, 2019

December 24, 2017

November 22, 2017

November 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square

© 2017 by JOHN DANNENBERG

FAVORITLÄNKAR

JUST NU

ARBETAR JUST NU MED

KONTAKTA MIG

Här skriver jag om design och mina hundprommenader, eller annat som intesserar mig just för tillfället.

MOB: 0739 82 08 92
Skype: jdannenberg
Mail: john@webdesign4u.se

Arbetet med sociala medier som framförallt Facebook tar den mesta tiden nu. Hemsidor används mindre och mindre, tyvärr.