Hej mitt vinterland

November 22, 2017

 

Vintern är på ingång och som alltid är det kaos i Stockholm med förorter, alla är lika förvånade, va snö? Redan?

 

I världen av webbdesign är det varmt och skönt ljuset från dataskärmarna lyser varmt och hemtrevligt. Detaljhandel, industri och utbildning är under uppbyggnad och jag skall förhoppningsvis snart kunna visa lite exempel på sidor.

 

Under tiden skall väl sida och blogg öka i antal träffar, det blir jobbet som görs mellan dom andra jobben, skomakarens barn och skor och så vidare.

 

Jag måste att jag tycker bara bättre och bättre om det här systemet, bekvämare kan det knappast bli. hälften av jobbet kan jag göra direkt i mobilen och sedan kan jag finjustera med datorn så fort jag är hemma eller på kontoret, grym frihet.

 

Ett visst mått av julstämning har infunnit sig och en brutal shoppingrunda har avverkats och som vanligt hittades nytt julpynt till hemmet. Vi går lite "wild and crazy" med julpyntet varje år och konstigt nog hittar vi något nytt att inhandla varje år. snöglober är min lilla svaghet, gärna stora med belysning.

 

När det är vinter finns det inget som smakar så gott som varm choklad med vispgrädde, gärna efter en kvällspromenad med hunden.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Hösten 2019

September 15, 2019

1/1
Please reload

Senaste inlägg

September 15, 2019

December 24, 2017

November 22, 2017

November 1, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square

© 2017 by JOHN DANNENBERG

FAVORITLÄNKAR

JUST NU

ARBETAR JUST NU MED

KONTAKTA MIG

Här skriver jag om design och mina hundprommenader, eller annat som intesserar mig just för tillfället.

MOB: 0739 82 08 92
Skype: jdannenberg
Mail: john@webdesign4u.se

Arbetet med sociala medier som framförallt Facebook tar den mesta tiden nu. Hemsidor används mindre och mindre, tyvärr.